produse > Seria 5 550
Seria 5 550

Mobileye 5 - generatia noua este solutia de siguranta pentru coliziuni si pentru prevenirea accidentelor. Sistemul Mobileye seria 5 este bazat pe o unitate de camera video, amplasata pe parbrizul vehiculului. Odata cu pornirea masinii, Mobileye scaneaza carosabilul din fata autovehiculului si va asista pana la destinatie. Asemanator ochiului uman, Mobileye detecteaza si clasi ca diferite obiecte, ca de exemplu: pietoni, vehicule, marcaje de pe si de pe langa carosabil, semne de circulatie, etc. In eventualitatea unui pericol iminent, sistemul va emite avertizari audio ori video, iar soferul va avea timp pentru a reactiona. In plus, sistemul Mobileye Seria 5 este singurul sistem din lume care se sincronizeaza cu SmartPhone-ul Dvs. - via Blue Tooth - prin aplicatia Mobileye SmartPhone. Mobileye Seria 5 nu va permite doar vizualizarea alertelor direct pe SmartPhone, ci va primi date in timp real cat si statistici despre stilul de condus - informatii care sunt necesare pentru un sofer. Sistemul ofera urmatoarele caracteristici de siguranta:

  • Avertizare Coliziune Frontala Coliziunile, cu precadere tamponarile din spate ale masinii din fata, sunt cele mai des intalnite accidente cauzate de neatentia soferului. Mobileye va avertiza soferul cu 2.7 secunde inaintea coliziunii cu vehiculul din fata, oferind un timp de a reactiona.
  • Avertizare Coliziune Pietoni Pietonii si biciclistii sunt cei mai vulnerabili participanti in tra c si cei mai greu de observat de catre soferi. Mobileye va alerta conducatorul auto pe perioada diurna cu max. 2 secunde inaintea unei coliziuni iminente.
  • Avertizare Parasire Banda Parasirea neintentionata sau nesemnalizata a benzii de circulatie este cauza cea mai des intalnita in cazul accidentelor rutiere. Mobileye va alerta soferul in cazul unei devieri neintentionate, sau nesemnalizate, contribuind la controlul directie de deplasare.
  • Avertizare si Monitorizare Frontala Pastrarea unei distante de siguranta intre vehicule este esentiala. Daca vehiculul din fata Dvs. va frana brusc, o distanta de siguranta va contribui la evitarea unei coliziuni. Mobileye ajuta soferul in pastrarea acestei distante, masurand in secunde si informand conducatorul auto in momentul in care distanta devine nesigura.
  • Control Inteligent al Farurilor In intuneric faza lunga a farurilor va deranja soferii vehiculelor de pe contrasens. Este o experienta periculoasa si inconfortabila. Mobileye va schimba automat faza lunga pentru a nu incomoda participantii la trafic.
  • Afisare de Indicator de Viteza Mobileye detecteaza si clasi ca de viteza si informeaza soferul daca vehiculul depaseste viteza indicata pe acea portiune de drum.
NOUTĂŢI EVENIMENTE