home > utilizatori > consumatori
Consumatori
De ce consumatorii aleg Mobileye
Vezi mai multe prezentari de la Mobileye

Centurile de siguranta si airbag-urile exista de decenii si au salvat intr-adevar multe vieti. Cu toate acestea, numarul de decese provocate de accidentele rutiere este in crestere si multe drumuri continua sa fie nesigure.

Noi stim toate astea. Produsele noastre salveaza vieti si economisesc bani.

Fiecare sofer stie, din momentul in care se urca la volan, ca nimeni in afara de el nu poate impiedica un eventual accident rutier. Soferii simt nevoia sa se bazeze pe propriile instincte si sa fie vigilenti cand conduc - altfel, risca sa fie implicati in accidente. Ei trebuie sa fie atenti in permanenta, in ciuda elementelor din jur care le pot distrage atentia.

N-ar fi totusi foarte bine daca ati avea inca o pereche de ochi in masina – de aceasta data, una care nu oboseste sau care nu isi ia ochii de la drum? Sa presupunem ca acesti “super-ochi” detecteaza pericolul din fata si apoi va soptesc la ureche “aveti grija” ori sar sa va atraga atentia ...

N-ar fi totusi foarte bine daca ati avea inca o pereche de ochi in masina – de aceasta data, una care nu oboseste sau care nu isi ia ochii de la drum? Sa presupunem ca acesti “super-ochi” detecteaza pericolul din fata si apoi va soptesc la ureche "aveti grija" ori sar sa va atraga atentia ...

Suna de domeniul SF-ului si totusi, nu este. Am dezvoltat un "super-ochi". Nu sare si nu sopteste, dar va atrage cu siguranta atentia, si chiar cand aveti nevoie de acest lucru. Se numeste sistemul de prevenire a coliziunilor Mobileye C2-270 si va poate salva viata. Este o camera video de mici dimensiuni, care se instaleaza pe parbriz si care poate depista pericolele – cum ar fi situatia in care masina din fata se strica brusc sau cand soferul motaie la volan si iese de pe banda sa de circulatie. In acel moment sistemul va atentioneaza si va ajuta sa preveniti un accident.

Deci, ce urmeaza?

Etapa 1
Cititi mai mult despre cel mai nou produs al nostru, sistemul de prevenire a coliziunilor Mobileye C2-270 cu detectare pietoni. Cautati pe canalul nostru de Youtube pentru a vedea cum functioneaza sistemul.
Etapa 2
Cititi despre ce face produsul – caracteristicele sale. Aflati ce se spune despre noi in media. Vizitati-ne pagina de Facebook.
Etapa 3
Scrieti-ne – ne va face placere sa vedem ca ne urmariti. Verificati lista distribuitorilor pentru a vedea de unde puteti cumpara acest produs chiar azi.
NOUTĂŢI EVENIMENTE