home > distribuitori > info generale
Distribuitori
Prezentare: Cum sa devii distribuitor Mobileye

Firma RM Alliance - importator autorizat Mobileye in Romania cauta distribuitori / integratori in acest teritoriu.
Prin intermediul parteneriatelor cu distribuitori si integratori din toata lumea, firma Mobileye aduce aceasta tehnologie unica la indemana milioanelor de consumatori.

Producatorii auto, guvernele si organizatiile care se ocupa de siguranta in trafic stiu ca sistemele de sofat asistate de procesoare video capabile sa detecteze eventualele pericole de pe sosea si sa avertizeze efectiv soferii vor deveni ceva obisnuit in industria auto in anii ce urmeaza. Stimulentii economici pentru consumatori individuali in vederea dotarii vehiculelor acestora cu sisteme de prevenire a coliziunilor sunt in continua crestere, avand in vedere ca, in general, companiile de asigurari au inceput sa ofere discount-uri la prime celor care folosesc sistemele Mobileye.

Retaileri de top din intreaga lume distribuie in prezent sistemele unice Mobileye pe pietele lor locale. Iata cateva exemple:

Deci, ce urmeaza?

Etapa 1
Va invitam sa cititi mai multe despre functionarea si caracteristicile unice ale produselor Mobileye, despre beneficiile si avantajele folosirii acestora; vizitati canalul nostru pe YouTube sau cititi newsletter-urile noastre, pentru a afla mai multe despre firma Mobileye si gama sa de produse aftermarket.
Etapa 2
Vizionati prezentarea de mai sus ("Cum devin distribuitor Mobileye"). Firma RM Alliance, ca importator autorizat Mobileye in Romania va invita sa deveniti distribuitori ai acestor dispozitive de prevenire a accidentelor. In aceeasi masura va oferim tot sprijinul la nivel tehnic/instructaj si de marketing/promotional.
Etapa 3
Scrieti-ne. Dorim sa realizam o retea de distributie la nivel national, pentru a oferi servicii complete de integrare a produselor Mobileye in toate zonele si orasele din Romania. Deja avem 4 dealeri autorizati cu care colaboram (listati in meniu -> "Cum Cumpar?"). Firma RM Alliance asteapta cu interes propunerile dumneavoastra.
NOUTĂŢI EVENIMENTE