home > utilizatori > flote
Flote
De ce flotele aleg Mobileye
Vezi mai multe prezentari de la Mobileye

Poate un singur produs sa ajute cu adevarat ca flotele de camioane si automobile sa fie in siguranta si astfel sa se economiseasca milioane de dolari pe an?

Sigur ca da. Produsele noastre economisesc bani si salveaza vieti.

Flotele din intreaga lume, cum ar fi Minera Escondida (cea mai mare companie din industria extractoare de cupru din lume) si CR England (cea mai mare companie transportatoare de produse refrigerate din lume) au observat ca, dupa ce au instalat produsele Mobileye pe vehiculele lor, soferii si-au imbunatatit in mod vizibil conduita la volan si actul sofatului a fost mai sigur. Integrand dispozitivele Mobileye la sistemul de management al flotelor, managerii acestor firme au reusit sa ii inlature pe soferii care nu respectau regulile de siguranta in trafic. De asemenea, datele statistice relativ la eficienta economica au fost impresionante: CR England a raportat o reducere cu 40% a costurilor legate de accidente, per mila condusa. Adaugand acest aspect la celelalte cum ar fi reducerea cheltuielilor provenite de situatii gen: blocarea vehiculelor in reparatie, pierderea bunurilor si primele de asigurare majorate – devine clar ca, evitand chiar si o singura coliziune, sistemul isi merita banii din plin. Claire Palmer de la Eurodebt Recovery, unul dintre clientii nostri, a surprins esentialul:

"Sistemul Mobileye ma linisteste in ceea ce priveste siguranta angajatilor mei in timp ce acestia conduc in interes de serviciu. Un angajator este obligat sa ofere cele mai bune conditii de lucru pentru angajatii sai. Implementarea sistemului C2-270 inlatura o lacuna din cadrul evaluarii de risc, adresandu-se pericolelor reprezentate de distragerea atentiei soferului si oboselii acestuia."

Deci, ce urmeaza?

Etapa 1
Cititi despre cum se pot incadra produsele noastre in flota dvs. Va rugam sa parcurgeti Raportul 2009 TNO, realizat pe vehicule comerciale care aveau sisteme Mobileye instalate, precum si alte studii. Deasemenea cititi despre caracteristicile produsului.
Etapa 2
Aflati care dintre sistemele de management flote (Fleet Management) pot incorpora produsul nostru in solutia lor. Cititi mai multe pe pagina noastra despre flote sau contactati un manager vanzari din tara dvs si upgradati-va flota chiar azi.
Etapa 3
Inca incercati sa aflati cum sa cumparati un produs? Nu stiti exact care este produsul ce vi se potriveste? Cautati o cotatie de pret? Contacti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.
NOUTĂŢI EVENIMENTE